Zorgeloos verhuizen

Offerte aanvragen?

Uw verhuizing

Heb jij een nieuwe woning en ga je binnenkort verhuizen? Wij helpen je graag verder! Onze persoonlijke aanpak, vakbekwaamheid en jarenlange ervaring zorgt dat u met vertrouwen uw verhuizing aan Jacobs Heteren kunt overlaten.

Wij verhuizen voornamelijk particulieren maar ook bedrijven, scholen en instellingen kunnen bij onsterecht voor een vlekkeloze verhuizing.

Onze verhuizers zijn erg klantgericht en gaan zorgvuldig te werk. Als geen ander, begrijpen zij dat verhuizen een stressvolle gebeurtenis is en doen dan ook hun uiterste best om van uw verhuizing een prettige gebeurtenis te maken. Zo hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het genieten van uw nieuwe woning!

Verhuizen met verhuislift?

Bij verhuizingen op hogere etages of op moeilijk bereikbare plekken maken wij gebruik van een een verhuislift. Tijdens een intakegesprek beoordelen wij wat er nodig is bij uw verhuizing en regelen in overleg met u de juiste benodigdheden voor de uitvoer van de verhuizing.

Verhuisdozen nodig?

Goede verhuisdozen zijn belangrijk tijdens de voorbereidingen van een verhuizing. Indien gewenst, voorzien wij u vooraf van alle benodigde verhuismaterialen. Dit zijn niet alleen stevige verhuisdozen maar ook speciale dozen en koffers voor boeken, schilderijen, hangende kleding en natuurlijk inpakpapier en etiketten. In overleg leveren wij de dozen voor uw verhuizing bij u af en halen deze op afspraak weer op zodra alles uitgepakt is. Wel zo prettig.

 

Erkende Verhuizers

Verhuisbedrijf Jacobs Heteren is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en mogen wij onszelf met trots “Erkende Verhuizer” noemen. Om lid te zijn van deze organisatie, wordt een verhuisbedrijf streng getoetst, niet alleen vooraf maar ook periodiek. Hierdoor heeft u, door een Erkende Verhuizer in te schakelen, de volgende voordelen:

De succes formule van ons verhuisbedrijf

Wij lopen de volgende stappen langs om uw verhuizing zo efficient mogelijk te laten verlopen:

1. Telefonische intake

Telefonisch nemen we in 10 minuten de grote lijnen van uw verhuizing door.

2. Bespreking thuis

In de meeste gevallen, is het vervolg van de intake een gesprek bij u thuis. Hierin nemen we alles uitgebreid door en doorlopen we de woning.

3. Offerte ontvangen

Binnen 48 uur na ons gesprek, ontvangt u een duidelijke offerte.

4. Verhuizing inplannen

Na akkoord offerte, bevestigen we de verhuisdatum (of data).

5. Verhuisdag aangebroken

Het grote moment is aangebroken! Op de afgesproken verhuisdag, staat een frisse en ervaren ploeg voor u klaar om van deze dag een feestje te maken.

6. Ophalen verhuisdozen

Na de verhuizing heeft u een maand om alle dozen uit te pakken. Bel of mail ons zodra de dozen leeg zijn en dan halen wij ze bij u op.

Verhuizen zonder zorgen

Met onze all-in-verhuisservice

Verhuizer bezig met inpakken

Inpakken

Ziet u op tegen het in- en uitpakken van uw verhuisdozen? Laat dit dan over aan onze ervaren verhuizers. Zij zorgen ervoor dat uw kostbare spullen veilig zorgvuldig worden ingepakt met beschermde materialen ingepakt. 

Verhuizer bezig met monteren

Montage

Onze verhuizers bezitten de juiste kennis en gereedschappen om  uw meubels vlot en vakkundig te kunnen monteren en demonteren. Zo zorgen wij ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt.

Verhuizer bezig tijdens particuliere verhuizing

Verhuizen

Wij regelen het complete verhuisproces. Onze professionele verhuizers zijn getraind en ervaren in het veilig en efficiënt verhuizen van jouw waardevolle spullen. 

Neem contact met ons op
Of vraag een gratis offerte aan