Vleugel- en pianotransport

Professioneel piano-en vleugeltransport

Het verhuizen van een piano of vleugel is een flinke uitdaging. Piano’s en vleugels zijn zwaar, groot en kwetsbaar. Om te verzekeren dat uw muziekinstrument veilig aankomt is het aan te raden en professioneel en gespecialiseerd bedrijf in te schakelen

Jacobs Heteren vervoert al jaren regelmatig piano’s en heeft hierdoor de ervaring en het vakmanschap benodigd om uw kwetsbare en kostbare muziekinstrument veilig te vervoeren.

Het verhuizen van uw piano of vleugel

Met uiterste precisie en zorg worden uw piano of vleugel vakkundig ingepakt, geladen en vervoerd naar de gewenste locatie. Onze speciaal getrainde verhuizers maken gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen, zoals beschermhoezen, draagbanden of een vleugelslee, om uw piano of vleugel met de grootst mogelijke zorg te behandelen. Zo zorgen wij ervoor dat uw instrument altijd onbeschadigd op plaats van bestemming komt. 
 
Elke pianoverplaatsing is anders, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Bij verhuizingen op hoge etages of moeilijk bereikbare plekken maken wij indien nodig gebruik van een hijskraan of verhuislift om de piano te vervoeren.  

Verzekerd pianotransport

Doordat wij aangesloten zijn bij de organisatie Erkende verhuizers bent u vanzelfsprekend goed verzekerd voor het geval er onverhoopt toch iets misgaat. Vraag naar onze voorwaarden indien u meer wil weten.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over het verhuizen van uw piano of vraag direct een offerte aan. 

Pian0 transport
Neem contact met ons op
Of vraag een gratis offerte aan