Transport

Al ruim 100 jaar verzorgen we voor bedrijven in de omgeving Overbetuwe het transport van goederen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een allround verhuis- en transportbedrijf dat de nadruk legt op het leveren van een goede service. Wij rijden niet alleen regionaal en binnen Nederland maar ook binnen Europa.

Neem gerust contact op om meer te weten te komen over onze diensten

Vrachtwagen tijden zakelijk transport

Heeft u een transportvraag maar bent u niet zeker of u hiervoor bij ons terecht kunt? Neem dan gerust contact op. Bellen of mailen kan altijd vrijblijvend. Ook in het geval wij u niet de juiste oplossing kunnen bieden, denken we graag met u mee of raden we met plezier een geschikte partij aan voor uw transportvraag.

In het geval u structureel of tijdelijk niet uitkomt met uw eigen transportcapaciteit, kunnen wij ondersteunen met inzet van één of meerdere voertuigen om deze piekbewegingen op te vangen. Onze chauffeurs zijn bekend in het distributievervoer en hebben allen affiniteit met het verhuisvak. Zo kunt u zeker zijn van mensen die goed weten om te gaan met kwetsbare goederen en netjes bij uw klant overkomen.

Voor keukenspeciaalzaken en woonwinkels nemen wij graag het logistieke proces uit handen. Afhankelijk van het specifieke proces binnen uw bedrijf, zorgen wij voor het aannemen en bijhouden van commissies binnen onze loods, het maken van afspraken met de klant en het veilig en vlot afleveren bij uw klant thuis op een manier dat de monteur direct aan het werk kan.

Benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op.

Neem contact met ons op
Of vraag een gratis offerte aan