Verhuisbedrijf Jacobs Heteren staat voor kwaliteit

Uw verhuizing is bij ons in goede handen. Verhuisbedrijf Jacobs Heteren is de enige erkende verhuizer in de Overbetuwe. Zo bent u er zeker van dat u veilig kunt verhuizen. Uw inboedel is volledig verzekerd en wordt verhuisd door professionele verhuizers.


Erkende verhuizers

De Organisatie Erkende Verhuizers (OEV) is dé brancheorganisatie die de kwaliteit waarborgt van haar leden.
Om de twee jaar controleert deze of ons bedrijf aan de Algemene Voorwaarden blijft voldoen. Bovendien hanteren wij hoge eigen maatstaven. Mede daardoor zijn wij in staat elke verhuizing naar volle tevredenheid, stressvrij en zonder schade voor u uit te voeren, vanaf het inpakken van uw gehele inboedel, het demonteren en monteren van uw meubelen, tot het vakkundig weer verdelen in uw nieuwe woning, al dan niet via onze verwarmde opslagruimte.


Zelf doen of uitbesteden?


Particulier- & projectverhuizingen

Voor de verhuizing van uw inboedel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze persoonlijke aanpak, vakbekwaamheid en jarenlange ervaring zorgt dat u met vertrouwen uw verhuizing aan Jacobs Heteren kunt overlaten. Omdat wij weten dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis is, denken wij met u mee en geven we vrijblijvende adviezen.

Ook voor een projectverhuizing doet u een beroep op ons.
Wij hebben al meerdere projectverhuizingen zoals kantoren, scholen en instellingen naar tevredenheid en tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding uitgevoerd.

Te moeilijk of te hoog bestaat bij ons niet, want voor grote objecten die van boven naar beneden verhuisd moeten worden gebruiken we onze verhuislift. Dit gebeurt uiteraard op professionele wijze met de grootst mogelijke zorg.


Inpakken en uitpakken

Als u opziet tegen het zelf in- en eventueel uitpakken van de dozen met uw huisraad, verzorgen wij dit voor u.
Zo houdt u tijd over voor andere of leukere dingen.

Wilt u een lagere prijs, dan zijn onderdelen van de verhuizing zelf uit te voeren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen zelf een deel in te pakken en een deel te laten doen.

Dit bespreken wij dan tijdens het huisbezoek.


Kostbaar

Ook antiek en andere kostbare spullen krijgen onze speciale zorg en de aandacht die het verdient.

Met beschermde materialen ingepakt, zoals noppenfolie, meubelhoezen en verhuisdekens, zorgen wij dat uw kostbare goederen veilig aankomen.
Jacobs Heteren zorgt ervoor dat elke verhuizing van begin tot eind professioneel geregeld is.


Checklist

Als u gaat verhuizen, is het handig om de Erkende Verhuizers checklist te downloaden.
Download de checklist: Erkende Verhuizers Checklist.

Gratis offerte?Bel: 026 472 24 88
Of plan een gratis huisbezoek in

Bij een huisbezoek maken wij een zo nauwkeurig mogelijke schatting van de te verhuizen inboedel.