Verhuizen

Kunnen we u een handje helpen bij...

Heb jij een nieuwe woning en ga je binnenkort verhuizen? Wij helpen je graag verder! Onze persoonlijke aanpak, vakbekwaamheid en jarenlange ervaring zorgt dat u met vertrouwen uw verhuizing aan Jacobs Heteren kunt overlaten.

verhuizer bezig met verhuizing

Specialistisch vakwerk, zoals het verhuizen van grote, zware of kwetsbare inboedel, vereist expertise en de juiste verhuismaterialen. Bij Jacobs Heteren bent u aan het juiste adres.

Of het nu gaat om het verhuizen van een kluis van 1000 kilo, een kwetsbare vleugel of een groot kunstwerk; onze ervarenverhuizers draaien hun hand er niet voor om

Opzoek naar veilig piano transport? Jacobs Heteren is gespecialiseerd in piano- en vleugeltransport naar de hoogste etages en moeilijk bereikbare plekken.

Wij vervoeren uw piano of vleugel uiteraard zonder schade.

Een internationale verhuizing is een is spannende gebeurtenis, waar bij veel komt kijken. Bij Jacobs Heteren bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij lopen samen met u het proces door en zorgen ervoor dat uw spullen veilig op bestemming komen.

Internationale verhuizing
05.

Heeft u tijdelijk of langdurig opslag  dat u een opslagruimte nodig heeft voor uw inboedel? In onze verwarmde loods kunnen wij uw inboedel veilig opslaan tot u in uw nieuwe huis terecht kunt. Vanzelfsprekend staat uw inboedel beveiligd, verwarmd en droog binnen.

Neem contact met ons op
Of vraag een gratis offerte aan