Dedicated vervoer

Gepersonaliseerd transport

In het geval u structureel of tijdelijk niet uitkomt met uw eigen transportcapaciteit, kunnen wij ondersteunen met inzet van één of meerdere voertuigen om deze piekbewegingen op te vangen. Of u nu producten wilt distribueren naar klanten, materialen wilt leveren aan uw productiefaciliteit of belangrijke zendingen snel en efficiënt wilt verzenden, wij bieden u een persoonlijke transportoplossing.

Bij Jacobs Heteren krijgt u een volledig op maat gemaakte transportoplossing die exclusief is voor uw transportbedrijf. Dit betekent dat u de volledige controle heeft over het transportproces, van het ophalen van de goederen tot de distributie op de eindbestemming.  Uw goederen worden direct van punt A naar punt B worden vervoerd, zonder tussenstops of omwegen. Dit resulteert in een snellere doorlooptijd, verhoogde betrouwbaarheid en minder kans op beschadiging van uw waardevolle lading.

Vrachtwagen tijdens dedicated vervoer

Directe en betrouwbare distributie

Onze maatwerk transportoplossingen zijn flexibel en schaalbaar, aangepast aan de specifieke behoeften van transportbedrijven. Of u nu een enkele zending heeft of regelmatige distributie nodig heeft, wij hebben de capaciteit en expertise om aan uw eisen te voldoen. Onze chauffeurs zijn bekend in het distributievervoer en hebben allen affiniteit met het verhuisvak. Zo kunt u zeker zijn van mensen die goed weten om te gaan met kwetsbare goederen en netjes bij uw klant overkomen.

Kies voor onze maatwerk transportoplossingen en ervaar de voordelen van een betrouwbare, efficiënte en veilige transportoplossing voor uw transportbedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te vinden die perfect bij uw transportbedrijf past.

Kostenbesparend

Een eigen wagenpark onderhouden is duur. Bij dedicated transport bespaart u zich dat kostenplaatje.

Veilig

Onze transportwagens zijn beveilig en uitgerust met een GPS-tracker. Zo weten wij altijd waar uw lading zich bevind.

Flexibiliteit

Bepaal zelf hoeveel wagens u inzet en wanneer.

Neem contact met ons op
Of vraag een gratis offerte aan