Opslag

Uw inboedel opslaan

Heeft u opslagruimte nodig voor het opslaan van uw spullen? Onze loods biedt u de ideale oplossing voor het om uw spullen betrouwbaar te bewaren. Of u nu slechts voor enkele dagen of voor meerdere jaren opslag nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw inboedel altijd beveiligd, verwarmd en droog is.  Bij het huren van opslag hoort natuurlijk ook ophaal-/wegbrengservice. Na een telefonische intake en eventuele taxatie thuis wordt uw inboedel volgens afspraak opgehaald en gebracht. Indien gewenst helpen onze verhuizers ook met in- en uitpakken. 

Veiligheid van uw opslagruimte

De veiligheid van uw inboedel staat natuurlijk voorop. Onze opslagruimtes en containers zijn uitgerust met beveiligingssystemen om ervoor te zorgen dat uw eigendommen beschermd zijn tegen diefstal en ongeautoriseerde toegang. Bovendien zijn al onze opslagfaciliteiten volledig verwarmd en vochtvrij, zodat uw spullen in optimale staat blijven, ongeacht de duur van de opslagperiode. 

Opslagruimte

Kiezen voor opslagruimte of container

De omvang van uw inboedel en de duur van de opslag variëren natuurlijk. Of u nu een kleine opslagruimte of een grote container nodig heeft, wij hebben diverse opties beschikbaar. U kunt bij ons terecht voor het huren van vaste opslagruimtes en opslagcontainers van 8m3 of opslagcontainers van 30m3.  Bij het gebruik van opslagcontainers nemen wij op de volledige container mee op verhuiswagen mee naar de nieuwe bestemming.  

Wilt u eenvoudig opslagruimte huren? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Wij helpen u graag met inschatten van de omvang van uw inboedel, het kiezen van de juiste opslagruimte en beantwoorden van overige vragen. 

Zakelijke opslag

Bij Jacobs Heteren bieden we niet alleen opslagoplossingen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Of het nu gaat om inboedelopslag, palletopslag, opslag van keukens of opslag van nieuw meubilair, wij hebben de passende oplossingen voor uw zakelijke behoeften. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw orders rechtstreeks bij uw klanten af te leveren. Lees hieronder meer over onze uitgebreide diensten. 

Neem contact met ons op
Of vraag een gratis offerte aan