Specialistisch vakwerk

Het verhuizen van een kluis, een vleugel of grote, zware objecten.​

Specialistisch vakwerk, zoals het verhuizen van grote, zware of kwetsbare inboedel, vereist expertise en de juiste verhuismaterialen . Met trots kunnen we zeggen dat we ons de afgelopen jaren hebben gespecialiseerd in ingewikkelde verhuisvraagstukken, dankzij de diversiteit aan aanvragen die we hebben ontvangen. Of het nu gaat om het verhuizen van een kluis van 1000 kilo, een kwetsbare vleugel of een groot kunstwerk; onze ervaren verhuizers draaien hun hand er niet voor om. We hebben de expertise en de middelen om elke uitdaging aan te gaan. 

Inzetten verhuislift of kraan

Bij het verhuizen van grote of zware objecten bekijken we elke situatie afzonderlijk en maken we een passend plan. Afhankelijk van de omstandigheden kan een verhuislift of kraan worden ingezet. We beschikken over meerdere verhuisliften en zijn in staat om, indien nodig, een kraan te gebruiken om een object bijvoorbeeld over een gebouw heen te takelen. Onze vakmensen zijn getraind in het veilig hanteren van de verhuismaterialen en hebben de nodige expertise om ervoor te zorgen dat uw waardevolle bezittingen veilig en onbeschadigd op hun nieuwe locatie aankomen. 

Inzet verhuislift tijdens specialistisch vakwerk

Bij Jacobs Heteren staat kwaliteit en zorgvuldigheid voorop. Elk verhuis-vraagstuk is anders en vraagt een eigen aanpak. Daarom gaan we met grote zorgvuldigheid te werk en zorgen we voor een professionele uitvoering. Neem gerust contact met ons op als u meer wil weten of vraag een gratis offerte aan.

Neem contact met ons op
Of vraag een gratis offerte aan