Verhuisdozen nodig?

Als u verhuist, is het wenselijk dat uw dierbare en kostbare spullen veilig ingepakt zijn. Hiervoor gebruikt u stevige verhuisdozen van Jacobs Heteren. Onze verhuisdozen zijn stevig en gemakkelijk te dragen. Bij ons verhuisbedrijf zijn de dozen gratis in bruikleen bij een volledige verhuizing. Maar speciaal voor de “doe-het-zelver” of voor hen die kiezen voor een “alleen-grote-spullen” verhuizing, zijn ze ook per week te huur.


Dozen en materiaal geschikt voor het inpakken van al uw spullen

De verhuisdozen worden desgewenst door ons voorafgaand aan uw verhuizing bij u thuis bezorgd.
We hebben verhuisdozen van verschillende afmetingen en draagkracht. En we leveren er standaard etiketten en inpakpapier bij. Op de etiketten schrijft u wat er in de doos zit en waar het naar toe moet en het inpakpapier, voor al uw glas- en aardewerk, zorgt ervoor dat uw servies schoon, fris en beschermd blijft.

Onze verhuisdozen hebben handige handgrepen die het transporteren vergemakkelijkt. Het maakt niet uit wat u moet inpakken. In onze dozen is de veiligheid van uw spullen gegarandeerd.

Natuurlijk kunt u het inpakken van de verhuisdozen ook aan ons overlaten. De keuze is geheel aan u en te bespreken tijdens het huisbezoek.
Standaard beschermen wij uw meubels en goederen met verschillende verpakkingsmaterialen. Zo gebruiken we speciale dozen voor schilderijen en fotolijsten, verhuisdekens en beschermhoezen en noppenfolie voor kwetsbare stukken.Jacobs Heteren, uw verhuisbedrijf bij uitstek

Wij hanteren de garantievoorwaarden van de Organisatie van Erkende Verhuizers. En omdat wij het beste voor u willen, legt Jacobs Heteren de lat hoog.
Als gevolg hiervan bieden wij u nog meer service en kwaliteit.

Gratis offerte?Bel: 026 472 24 88
Of plan een gratis huisbezoek in

Bij een huisbezoek maken wij een zo nauwkeurig mogelijke schatting van de te verhuizen inboedel.